Cinefòrums
Cinefòrum "Incondicional" Imprimeix Correu electrònic

Cinefòrum Incondicional 29-3-14

El dissabte 29 de març el MCMP va organitzar un cinefòrum amb la pel·lícula Incondicional de Brent McCorkle (2012). L'activitat del cinefòrum, que fa 7 anys que s'organitza proposa visionar un film en valors, que després d'un bon esmorzar, és comentada i s'en fan propostes d'activitats per realitzar a l'aula.

Incondicional, és una pel·lícula que narra com la idíll·lica vida d'una dona es veu truncada quan el seu marit és assassinat en un acte de violència sense sentit. Mentre ho deixa còrrrer tot, una inesperada trobada amb dos nens, farà retrobar el seu millor amic de la infància i trobar un nou sentit a la seva vida i a la seva vocació oblidada.

 

Llegiu-ne més...
 
Cinefòrum 19 de maig 2012 Imprimeix Correu electrònic

Cineforum La ultima canción

 
Cinefòrum 14 d'abril 2012 Imprimeix Correu electrònic

Cinefòrum 14 d'abril 2012

 
Cinefòrum 10 de març de 2012 Imprimeix Correu electrònic

El dissabte 10 de març comencen els cinefòrums del 2012, aquesta vegada al carrer Rivadeneyra.

Cinefòrum Toy Story 3

Una dotzena de persones van gaudir de la projecció de Toy Story 3. La pel·lícula també es trobava dins dels continguts del tercer curs de Cinema i Valors que organitza el Moviment. Enguany va dedicat a "l'amistat". Després de visionar la pel·lícula, els assistents van poder fer un bon esmorzar per passar després a comentar i a fer diferents activitats sobre aquesta pel·lícula. La reflexió va donar molt de si i es van poder compartir i contrastar opinions sobre l'actitud i les accions dels diferents personatges.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3