Butlletí
Butlletí 155 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 155 Ja tenim aquí el butlletí d'abril, el número 155!!

Hi podreu llegir la memòria dle Moviment del 2011, el recurs de la primera pel·lícula utilitzada a la nova edició del curs Cinema i Valors, i els articles que omplen de recursos i opinions les seccions habituals. Que el gaudiu!! Llegiu-lo clicant aquí.

(recordeu que des d'aquest curs té una edició bimensual).

 

 
Butlletí 154 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 154 - febrer 2012Finalment, de nou, podem tornar a gaudir del butlletí del Moviment. Aquesta vegada amb un reportatge sobre el sistema educatiu de Finlàndia, recursos i reflexions, amb les seccions habituals i un extracte del missatge de Pau del Sant Pare.

Llegiu-lo aquí.

 
Butlletí 153 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 153 - nov 2011 Aquest nou curs, tornarem a tenir el color verd a les nostres publicacions.

Comencem els nous butlletins al mes de novembre, recordant el nostre inici de curs a Montserrat. També trobarem uns recursos poètics magnífics i retornen les seccions habitulas. Llegiu-lo aquí.

 
Butlletí 152 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 152 Amb el curs 2010-2011 enllestit, apareix el butlletí 152 on el trobareu ple de reflexions sobre el que ens està passant com a societat, amb regust de final de curs, l'últim cinefòrum d'aquest curs i sense oblidar les seccions habituals. També acabem amb dues efemèrides que es poden continuar treballant el curs vinent.

Llegir el butlletí

 
Butlletí 151 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 151 abril 2011 Amb Jesús Ressuscitat, arriba el butlletí del mes d'abril, per desitjar-vos una molt Bona Pasqua amb els diferents articles i col·laboracions. Hi trobareu una crònica del curs Cinema i Valors en Família, el cinefòrum "Un sueño posible" i articles dedicats a Sant Jordi. Que el gaudiu!                                                            Llegir el butlletí

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 4