Butlletí
Butlletí 172 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 172 - estiu 2017 En aquest butlletí estiuenc trobareu la crònica de la sortida de final de curs que vam fer al Monestir de Pedralbes, la presentació del projecte CINE BASE de l'ESCAC, recomanacions de lectures per aquests temps de vacances i els articles suggerents de les seccions habituals.

No deixeu de compartir-lo. Accediu-hi fent clic aquí.

 
Butlletí 171 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 171 - maig 2017 En aquest nou butlletí trobareu la memòria del 2016, exposada i aprovada durant l'Assemblea General, també el cinefòrum que vam fer a la trobada de Pasqua i els sempre interessants articles de les seccions habituals.

No deixeu de compartir-lo. Accediu-hi fent clic aqui.

 
Butlletí 170 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 170 - març 2017 En aquest nou butlletí trobareu reflexions sobre la força de la Paraula, apunts de Neurociència per a educadors i les seccions i articles dels nostres col·laboradors habituals. A la contraportada gaudiu d'un missatge del Papa a tots els educadors.

Bon camí cap a la Pasqua!!

No deixeu de compartir-lo. Accediu-hi fent clic aqui.

 
Butlletí 169 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 169- novembre 2016 Ja ha arribat el primer butlletí del curs 2016-2017, tot just acabat l'any Sant de la Misericòrdia. Hi trobareu precisament la trobada jubiliar que vam fer des del Moviment a finals d'octubre, un article sobre la metodologia ABP (Aprenentatge Basat en Problemes) i les seccions i articles dels nostres col·laboradors habituals.

Bon advent!!

No deixeu de compartir-lo. Accediu-hi fent clic aqui.

 
Butlletí 168 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 168- estiu 2016 Un cop acabat el curs, us oferim un nou butlletí recollint les últimes activitats realitzades en aquest tercer trimestre amb diferents recursos per a poder treballar ja el curs vinent. Ara gaudim tots plegats d'unes vacances ben mererscudes. Si alguna tarda d'estiu voleu fer una bona lectura o saber les reflexions dels nostres col·laboradors habituals, no deixeu de llegir el nostre butlletí.

Trobareu la sortiada a Món Sant Benet en l'any Ramon Cases, el cinefòrum Inside out, un article sobre Ramon Llull, entre d'altres ben interessants.

Bon estiu!!

No deixeu de compartir-lo. Accediu-hi fent clic aqui.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 4