BON CURS Imprimeix Correu electrònic

BON CURS 2013 - 2014 !!

Esperem retrobar-nos ben aviat en l'inici del curs del Moviment (28 de setembre de 2013)

 
Convocatòria Assemblea pel 26 de gener Imprimeix Correu electrònic

El dissabte 26 de gener es va celebrar a la casa de l'Església (segurament per última vegada en aquest edifici) l'Assemblea General ordinària de socis i sòcies del Moviment Cristià de Mestres i Professors.

En ella es van aprovar la memòria i el balanç del 2013 i el projecte i el pressupost del 2013. A més es va informar del canvi de local que tindrem els propers mesos. L'Assemblea es va acabar amb la presentació del butlletí 157 i l'entrega de l'obsequi dels 35 anys del Moviment als assistents. Després es va fer un refrigeri gaudint de les meravelloses vistes de la Parròquia Major de Santa Anna.

Assemblea 2013 del MCMP

 

Llegiu-ne més...
 
IV edició Premi Civilitas Imprimeix Correu electrònic
El 29 de setembre va tenir lloc el veredicte de la 3a edició dels Premis Civilitas, atorgant-se dos accèssits en la categoria de Batxillerat; un a la Miriam Voz Osés, de l’escola Maristes de Girona, pel treball de recerca titulat JMJ Madrid 2011: un esdeveniment mundial a casa nostra; i un altre accèssit a la Laura Toledo Monfort, de l’escola Joan Pelegrí, pel treball de recerca titulat Germà Roger, de cartes a e-mails. Història de la Comunitat de Taizé. Encetem, doncs, la quarta edició del Premi Civilitas; un premi destinat a estudiants d'ESO i Batxillerat que vol descobrir que el pensament i la cultura cristiana no són aliens a totes les matèries del currículum acadèmic ni estrictament matèria de les classes de religió. Faci clic per a descarregar-se el material següent:

En què consisteix el Premi Civilitas? Per què el fem?

Cartell IV Premi Civilitas

Bases del concurs

Per a la gestió d'entrevistes pot contactar amb la delegació de Pastoral Universitària. Glòria Barrete. 93 487 63 63 o bé comunicacio@dpuniversitaria.org

 
El MCMP fa 35 anys! Imprimeix Correu electrònic

El MCMP fa 35 anys

 

Aquest curs el Moviment Cristià de Mestres i Professors fa 35 anys.

Ho celebrarem amb tots vosaltres. Que tingueu un bon inici de curs i entrem amb moltes idees i il·lusions.

Tindrem present que a partir de l'11 d'octubre estarem immersos dins l'any de la FE.

 

 
Estiu 2012 Imprimeix Correu electrònic

El Moviment Cristià de Mestres i Professors us desitja

BON ESTIU !!

i que carregueu forces piles per iniciar un nou curs!

 
Assemblea 2012 Imprimeix Correu electrònic

Assemblea 2012 MCMP

El dissabte 3 de març es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis i sòcies del Moviment Cristià de Mestres i Professors. Es van aprovar la memòria i el balanç econòmic del 2011 i presentar i debatre el projecte i pressupost del 2012. Entremig les persones assistents van gaudir d'un bon esmorzar.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 5